Teddy's Gulvbelægning

Om os

og bliv inspireret

Kort om firmaet

Professionel og erfaren gulvlægger

Hvis du eller din virksomhed trænger til nye gulve, er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Teddy’s Gulvbelægning er vi nemlig specialister inden for gulve, og vi sælger alt inden for gulvtæpper, linoleumsgulve, vinylgulve og trægulve. 

Forretningen blev opstartet i august 2005, og ejer Teddy Rolsted Hansen begyndte i gulvforretningsbranchen i 1986 – det er dét, han har beskæftiget sig med hele livet! Du får derfor fat på nogle kompetente og dygtige medarbejdere med mange års erfaring bag sig, når du vælger at få vores hjælp og rådgivning til dit nye gulv.

Vi laver gulve for alle – om det er institutioner, erhverv eller privat. Vi arbejder primært i Vejle og omegn, og der er ikke den gulvopgave, vi ikke kan klare! Hvis det er større opgaver, har vi dygtige samarbejdspartnere, hvor vi hjælper hinanden med at få opgaven klaret flot og effektivt.

Har du spørgsmål til vores arbejde med gulve, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Vi står altid klar med hjælp og vejledning til dit nye gulv!

Gratis opmåling

Der er altid gratis opmåling til dit nye gulv udført af vores dygtige medarbejdere.

Gratis og hurtig levering

Vi leverer nemt, hurtigt og effektivt dit nye gulv hjem til dig gratis i 7100 Vejle.

Faglig montering

Det er altid dygtige, erfarne medarbejdere, der monterer dit nye gulv.

Tag kontakt til os

Hør mere om dine muligheder

Og hør nærmere